Monthly Archives: January 2018

Bitcoin-huuman ruma puoli nostaa taas päätään – törkeä rahat tai henki -ryöstö sijoittajan kotiin

Brittiläinen Danny Aston oli menestynyt bitcoin-kaupoillaan ja perustanut bittirahan kauppapaikan pittoreskiin Moulsfordin kylään. Yllättäen neljä miestä tunkeutui Astonin kotiin ja aseella uhaten pakotti tämän siirtämään koko bitcoin-omaisuutensa ryöstäjille.

Lue lisää tivi http://ift.tt/2nrciDn

Ministeriö haluaa hillitä nimetöntä kryptovaluutta­kauppaa – bitcoin-välittäjien täytyisi kertoa, jos ne epäilevät rahanpesua tai terrorismin rahoittamista

Nykyään kryptovaluuttojen käyttäjien jäljille on todella vaikeaa päästä. Suunniteltu lakimuutos voi vähentää kryptovaluuttojen välityspalvelujen käyttöä, arvioidaan valtiovarainministeriöstä.

Lue lisää Uutiset – Helsingin Sanomat http://ift.tt/2BtUe0b

Kiristäjätkään eivät enää luota bitcoinin kurssiheittelyyn – lunnaat mieluummin dollareina

Kiristäjät eivät enää huoli bitcoineja. Bitcoinin kiivas kurssivaihtelu on saanut jopa kiristyshaittaohjelmien tekijät vähentämään kiinnostustaan periä lunnaita kryptovaluuttana, kertoo tilannetta seurannut tietoturvayritys Proofpoint uutisen mukaan.
Vuoden 2017 viimeisen neljänneksen aikana bitcoin-lunansvaatimusten määrä laski 73 %. Lunnaita alettiin uudelleen pyytää sen sijaan dollareissa tai uhrin paikallisessa valuutassa.

Lue koko uutinen Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset http://ift.tt/2DU83YH