Monthly Archives: May 2016

Koodista sinä olet tullut, koodiksi sinä olet tuleva

Bitcoin on menneisyyttä, Ethereum on tulevaisuutta. Tämän väitteen todisteeksi syntyy lauantaina kello 11 Suomen aikaa noin 150 miljoonan dollarin arvoinen DAO-sijoitusyhtiö. Se on edelläkävijä vallankumouksellisessa Ethereum-pohjaisessa bisneksessä, joka perustuu kovakoodattuihin sopimuksiin.

Lue lisää tivi http://ift.tt/1UaczBo

Bitcoinin keksijäksi ilmoittautunut perui lupauksen – lisätodisteita ei tule

Bitcoin-virtuaalivaluutan keksijäksi maanantaina ilmoittautunut australialaisyrittäjä Craig Wright ei sittenkään tarjoa
lisätodisteita siitä, että hän todella on Bitcoinin takana.
Omien sanojensa mukaan Wright ei ole ”riittävän vahva” asian tarkasteluun julkisuudessa.
Verkkosivuillaan julkaisemansa lausunnon mukaan Wright uskoi pystyvänsä jättämään anonyymiyden ja piileskelyn vuodet taakseen, mutta hänen rohkeutensa petti.

Lue koko uutinen Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset http://ift.tt/24uBzi1

Bitcoinin luojaksi “Satoshi Nakamotoksi” esittäytynyttä australialaista syytetään huijariksi

Monien bitcoin-yhteisön jäsenten mukaan Wright on väärentänyt todistusaineistoa julkisesti saatavilla olleista materiaaleista esiintyäkseen sähköisen valuutan luojana.
Bitcoinin salaperäinen luoja on tähän asti tunnettu vain pseudonyymillä Satoshi Nakamoto, mutta eilen australialaisyrittäjä Craig Wright, joka väitti olevansa valuutan luoja ja todisti väitteensä medialle teknisellä aineistolla, joka vaikutti viittaavan siihen, että Wrightilla oli hallussaan Nakamoton omistamiksi tiedettyjä bitcoin-kolikoita. Wright esitti väitteensä BBC:lle, The Economistille ja GQ-lehdelle.
Wrightin todisteet ovat vakuttaneet ainakin kaksi bitcoinin sisäpiiriläistä hänen henkilöllisyytensä aitoudesta. mukaan sekä bitcoin-järjestelmän entinen kehittäjä Gavin Andresen että Bitcoin Foundationin entinen johtaja Jon Matonis ovat hyväksyneet Wrightin Nakamotoksi.

Lue koko uutinen Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset http://ift.tt/1W5vLXK