Apple-perustaja vetää Youtuben oikeuteen – “Palvelu hyötyy huijauksista”

Applen perustajajäsen Steve Wozniak on haastanut Youtuben oikeuteen bitcoin-huijauksiin liittyen. Bloomberg uutisoi Steve Wozniakin nostaneen oikeusjutun Youtubea vastaan. Applen perustajajäsenen mukaan huijarit käyttävät hänen ja muiden tunnettujen henkilöiden nimiä ja kuvia huijauksissa, joissa luvataan suuria tuottoja virtuaalivaluutta bitcoinille. Todellisuudessa huijarit vievät uhrien rahat. Iltalehti kertoi maaliskuussa vastaavasta huijauksesta, jossa käytettiin Bill Gatesin nimeä ja kasvoja. Tuolloin huijarit kaappasivat Youtube-tilejä ja nimesivät ne muistuttamaan Microsoftin aitoja tilejä.

Lue koko uutinen Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset https://ift.tt/2WUoP4y

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *