Useiden julkkisten Twitter-tilit kaapattiin – näin parannat omaa turvallisuuttasi somepalveluissa

Hakkerit pääsivät tunkeutumaan tunnettujen henkilöiden Twitter-tileille. Iltalehti uutisoi torstaina aamuyöstä, miten hakkerit pääsivät tunkeutumaan julkisuuden henkilöiden Twitter-tileille jakamaan huijausviestejä, joissa yritettiin saada seuraajia lähettämään kryptovaluutta bitcoinia hakkereille. Huijausviestissä luvattiin, että 1000 dollarin edestä lähetetty kryptovaluuttamäärä tuplaantuisi. Hakkerit saivat kerättyä huijauskampanjalla yli 114 000 dollarin edestä bitcoin-talletuksia. Hakkeroitujen tilien joukossa oli esimerkiksi Barack Obama, Joe Biden, Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos, Kanye West ja Apple.

Lue koko uutinen Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset https://ift.tt/2DPC3sV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *