Varo bitcoin-ansaa! Yksi virtuaalivaluutalla huijatuista on Tuula Starck-Schreiber: “Rahan menetys on häpeällistä, enkä kaipaa keneltäkään sääliä tällaiseen tyhmyyteen”

Raaseporilainen Tuula Starck-Schreiber menetti yli 700 euroa virtuaalivaluuttahuijareille. Starck-Schreiber klikkasi keväällä Facebookissa mielenkiintoiseen artikkeliin. Linkki johti Ylen sivuille ja juttuun, jossa uutisankkuri Matti Rönkä kertoivat saaneensa tuhansien eurojen voitot sijoitettuaan bitcoin-kryptovaluuttaan. Sijoitusvinkkinsä Rönkä taas kertoi saaneensa Antti Herliniltä, hissijätti Kone Oy:n hallituksen puheenjohtajalta ja Suomen rikkaimmalta mieheltä.

Lue koko uutinen Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset https://ift.tt/2TInonc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *