Monthly Archives: June 2019

Mikko Leppilammen mairea hymy ja Iltalehden ulkoasu valjastettu huijaukseen – älä haksahda tähän bitcoin-kalasteluun

Mikko Leppilampi on monien suosikkikasvo televisiossa. Nyt näyttelijän mairealla hymyllä ja Iltalehti-jäljitelmällä yritetään huijata ihmisiä. ”Mikko Leppilampi, TV-sarjan ”Ivalo” näyttelijä, kuinka hän teki € 400 miljoonan omaisuuteen – hän väittää kaikkien voivan tehdä sen ja hän kertoo sen Huomenta Suomi”, tällä otsikolla leviää nyt huijausyritys internetissä. Viritys on muokattu muistuttamaan Iltalehden verkkosivuja. Kuvassa hymyilee näyttelijä Mikko Leppilampi, jonka huijaussivusto väittää tehneen miljoonabisneksen sijoittamalla rahaa heidän palveluunsa. Sen jälkeen palvelun algoritmit ostavat kryptovaluutta bitcoineja halvalla ja myyvät kalliilla.

Lue koko uutinen Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset http://bit.ly/2x5Rwye

Uutisankkuri Matti Röngän nimissä levitellään ikävää huijausartikkelia – raaseporilainen Tuulakin haksahti bitcoin-huijaukseen

Tunnettujen henkilöiden tekaistuja sijoitusvinkkejä käytetään bitcoin-huijauksissa. Huijaussivustot jäljittelevät usein oikeiden medioiden ulkoasua. Raaseporilainen Tuula Starck-Schreiber joutui nettihuijareiden kynsiin klikattuaan Facebookissa uutisankkuri Matti Röngän sijoituksista kertovaa artikkelia. Starck-Schreiber kertoi kokemuksestaan ensimmäiseksi Yle Uutisissa. Röngän kerrottiin tienanneen suuria summia sijoittamalla kryptovaluuttoihin Bitcoin Code-sivuston kautta.

Lue koko uutinen Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset http://bit.ly/2KIO3Oa